«Καλλιόπη Βέττα: Ο κοινός αγώνας των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και των πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης στην επερχόμενη εκλογική μάχη, θα είναι νικηφόρος»

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
«Καλλιόπη Βέττα: Ο κοινός αγώνας των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και των πολιτών της  Π.Ε. Κοζάνης στην επερχόμενη εκλογική μάχη, θα είναι νικηφόρος»

«Καλλιόπη Βέττα: Ο κοινός αγώνας των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και των πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης στην επερχόμενη εκλογική μάχη, θα είναι νικηφόρος»

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, δήλωσε:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

«Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές σηματοδοτεί την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

 

Προσωπικά, η ένταξη μου στο ψηφοδέλτιο, συνιστά μεγάλη τιμή και ανάλογη ευθύνη. Τιμή, καθώς αναγνωρίστηκε η προσπάθεια και το έργο που κατέβαλλα να εκπροσωπήσω τους πολίτες της περιοχής στο Εθνικό Κοινοβούλιο, υπερασπιζόμενη τις ανάγκες και τις αγωνίες τους. Αλλά και ευθύνη, μιας και η επόμενη ημέρα απαιτεί περισσότερη εγρήγορση και σχεδιασμό, ευαισθησία και όραμα.

 

Οι πολίτες της περιοχής να είναι σίγουροι ότι μαζί με τους συνυποψήφιους στον συνδυασμό μας στην Π.Ε. Κοζάνης θα κάνουμε, ενωμένοι και με ομοψυχία, έναν μεγάλο αγώνα για τη πολιτική μάχη που έχουμε μπροστά μας.

 

Μια μάχη ενάντια στην απερχόμενη κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία που μεθόδευσαν την απαξίωση και την φτωχοποίηση της Π.Ε. Κοζάνης που βρίσκεται αντιμέτωπη με δραματική μείωση του Α.Ε.Π., ερημοποίηση και μετανάστευση την ώρα που, ελέω της πανδημίας, υπήρχε σημαντική δημοσιονομική χαλάρωση, σε αντίθεση με την εποχή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

 

Όλες και όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, να φέρουμε την κοινωνική και πολιτική αλλαγή, την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη και την ευημερία.

 

Όλες και όλοι μαζί, θα νικήσουμε!»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!