Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

«Καλλιόπη Βέττα: Η μνήμη και η τιμή για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας είναι διαρκής – Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την Ημέρα μνήμης»

«Καλλιόπη Βέττα: Η μνήμη και η τιμή για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας είναι διαρκής – Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την Ημέρα μνήμης»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα συμμετείχε σε εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Αρχικά, χθες το απόγευμα, παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Δήμου Εορδαίας με θέμα «Πτολεμαΐδα: Τόπος μνήμης και διεκδίκησης», όπου απηύθυνε και χαιρετισμό, επισημαίνοντας ότι η μνήμη για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας είναι διαρκής και ανεξάντλητη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα δεινά που επιφέρει ο εθνικισμός, η πατριδοκαπηλία και το μίσος.

Σήμερα το πρωί συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν  στο Μνημείο Ποντιακής Μνήμης της Τ.Κ. Σκήτης του Δήμου Κοζάνης ενώ το μεσημέρι παρευρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις απόδοσης τιμής, ενώ κατέθεσε και στεφάνι εις μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας.

Τέλος, την Δευτέρα, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και η Εύξεινος Λέσχη με θέμα «Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Ημέρες Μνήμης – 3 Ακαδημαϊκοί Συνομιλούν».

Με εκτίμηση,
Γραφείο Βουλευτή

Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida