Ισότιμη μεταχείριση όλων των ασφαλισμένων μελών του ΤΥΠΕΤ

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Ισότιμη μεταχείριση όλων των ασφαλισμένων μελών του ΤΥΠΕΤ
Ισότιμη μεταχείριση όλων των ασφαλισμένων μελών του ΤΥΠΕΤ  
Ο Κώτσιος Αθανάσιος Μέλος του Νομαρχιακού παραρτήματος του ΣΥΕΤΕ νομού Λάρισας και Μέλος της Ανανεωτικής Κίνησης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα EORDAIALIVE,  ενημερώνει τους Τραπεζοϋπαλλήλους για την ολοκλήρωση των εκλογών του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος και αναφέρεται στην ανάγκη ισότιμης παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του Τ.Υ.Π.Ε.Τ σε όλα τα ασφαλισμένα μέλη του, δίχως διακρίσεις.
Συνάδελφοι-τραπεζοϋπάλληλοι ολοκληρώθηκε στις 26 Νοεμβρίου η διαδικασία των εκλογών του Ταμείου Υγείας, του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.
Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, το Τ.Υ.Π.Ε.Τ, αποτελεί ατομικό και συλλογικό πλούτο για όλους τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.
Ας αναλογιστούμε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει ένα αυτοδιαχειριζόμενο ταμείο, όπως το Ταμείο Υγείας μας  στην ουσιαστική στήριξη των οικογενειών μας.
Το ΤΥΠΕΤ που ιδρύθηκε το 1930 βασίζεται στις αξίες της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας, της αναδιανομής.
Σε έναν κόσμο ο οποίος θέτει τους ανθρώπους και τους πόρους στην υπηρεσία του κεφαλαίου, ένα αυτοδιαχειριζόμενο Ταμείο Υγείας επιστρέφει μέρος αυτών των πόρων στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.
Ως εκ τούτου οφείλουμε εμείς τα μέλη του, να το διαφυλάττουμε ως κόρην οφθαλμού.
Τα τελευταία χρόνια όμως, σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, το Τ.Υ.Π.Ε.Τ.
Χρέη και ελλείμματα δείχνουν πρόβλημα στη διοίκηση του Ταμείου. Το πρόβλημα, όμως, της σημερινής διαχείρισης του Ταμείου δεν είναι μόνο οικονομικό. Τίθεται ζήτημα λανθασμένης νοοτροπίας και μη ισότιμης μεταχείρισης όλων των ασφαλισμένων επηρεασμένη από γνωριμίες και φιλίες. Διότι το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. μας χρειάζεται όλους μας και το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. ανήκει σε όλα τα μέλη του, συνταξιούχους συναδέλφους και εν ενεργεία συναδέλφους.
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Ταμείο Υγείας μας, τα τελευταία χρόνια.
Δηλαδή να έχει καταντήσει χώρος προσωπικών εξουσιών, μικροεξυπηρετήσεων-ρουσφετιών και φέουδο παρατάξεων.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι Σύμβουλοι του Τ.Υ.Π.Ε.Τ που εκλέχτηκαν με την Νεοϊδρυθείσα (2,5 μήνες) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση  ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ” θα εργαστούν για τη διαμόρφωση ενός μετώπου σωτηρίας του Τ.Υ.Π.Ε.Τ, μαζί με όλους τους υπόλοιπους Συμβούλους του Τ.Υ.Π.Ε.Τ, των άλλων παρατάξεων που θα προκύψουν από τα αποτελέσματα των εκλογών και θα κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, δηλαδή να εργαστούν για να ξαναγίνει το Τ.Υ.Π.Ε.Τ., ένα Ταμείο Υγείας υψηλού επιπέδου παροχών Υγείας για όλους τους ασφαλισμένους του, δίχως διάκριση μεταξύ γνωστών και αγνώστων, δίχως διάκριση μεταξύ εν ενεργεία και συνταξιούχων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!