Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Η «φυγή» της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας και τα Τροχαία

Έτσι θα επαναλειτουργήσουν τα ΚΤΕΟ, οι παρατάσεις και οι κανόνες για τους ελεγκτές

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο ξέφρενος  αποκριάτικος ρυθμός του τετραημέρου έως και την Καθαρά Δευτέρα, με τις  αυξημένες μετακινήσεις οχημάτων αλλά και δικύκλων τις επόμενες ημέρες, προκαλεί επιπλέον κινδύνους  για την εκδήλωση τροχαίων ατυχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας.

 

Το χαλαρό κλίμα με την κορύφωση των κάθε είδους αποκριάτικων εκδηλώσεων, δυστυχώς καταγράφει κάθε χρόνο την ύπαρξη τροχαίων ατυχημάτων λόγω της κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών και αλκοόλ από οδηγούς, όπως και της χρήσης του κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει της «φυγής»  των κατοίκων για την Αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα, το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας της AUTOVISION  που βρίσκεται στο 1ο  χιλιόμετρο  της  Εθνικής οδού  Πτολεμαϊδας-Φλώρινας, θέλει να συστήσει για μία ακόμη φορά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, απολαμβάνοντας το ταξίδι τους και  χωρίς να βιάζονται να φθάσουν στον προορισμό τους.

Πολύ  σημαντικό επίσης είναι  να γίνετε έλεγχος στο   αυτοκίνητο πριν  από  οποιοδήποτε  ταξίδι ,  ενώ  καλού-κακού  χρειάζεται να ρίξετε και  μια  ματιά  στην κάρτα του  τεχνικού  ελέγχου για να  θυμηθείτε την ημερομηνία που περνάτε από έλεγχο, να προγραμματίσετε έγκαιρα την επίσκεψη στο Κέντρο μας  με ένα απλό τηλεφώνημα  στο 2463055720  και να  αποφύγετε έτσι  το  πρόστιμο της  καθυστέρησης.

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida