Επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μ. Δημητριάδη στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην Πτολεμαΐδα

ΣΠΡΤΑΚΟΣ :Η πολύφερνη νύφη και οι μνηστήρες-Ένας «γάμος» που προμηνύεται αποτυχημένος

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Όλα τα θέματα που μέσα στην περίοδο των γιορτών βρέθηκαν στην επικαιρότητα αλλά και όλα όσα το προηγούμενο χρονικό διάστημα απασχόλησαν το συνδικάτο και τους εργαζόμενους, συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Κοζάνης κ. Μίμη Δημητριάδη στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην Πτολεμαΐδα.

Επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε έπειτα από την επιθυμία που εξέφρασε ο Βουλευτής  προκειμένου να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά με το Προεδρείο και μέλη του Συνδικάτου.

Για τη νέα χρονιά, ευχή όλων είναι να αποτελέσει το ξεκίνημα για μία αναστροφή της υπάρχουσας κατάστασης που πιέζει τα ενεργειακά θέματα και έχει άμεσο αντίκτυπο στην λειτουργία της ΔΕΗ και φυσικά στην λειτουργία και το μέλλον των εργαζόμενων.

Η επίσκεψη του Βουλευτή, έστω και με αφορμή μία εθιμοτυπική διαδικασία, αποτέλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία για το συνδικάτο, να εκφράσει την απαίτησή του για καθαρή πολιτική βούληση επί μιας σειράς καίριων ζητημάτων που «τρέχουν» αυτή την περίοδο και βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Αναγνωρίζοντας ότι τα ενεργειακά θέματα ανήκουν στην κατηγορία «SOS» και κατά συνέπεια απαιτούν επαγρύπνηση και διαρκή παρακολούθηση, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για  συνεχή ενημέρωση έτσι ώστε να μην υπάρξουν «κενά» στην οποιαδήποτε εξέλιξη των ζητημάτων.

 

20170117 133601

 

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida