Επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μ. Δημητριάδη στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην Πτολεμαΐδα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Δύο εκδηλώσεις αιμοδοσίας από την Τράπεζα Αίματος και λήψη δείγματος μυελού των οστών.

Όλα τα θέματα που μέσα στην περίοδο των γιορτών βρέθηκαν στην επικαιρότητα αλλά και όλα όσα το προηγούμενο χρονικό διάστημα απασχόλησαν το συνδικάτο και τους εργαζόμενους, συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Κοζάνης κ. Μίμη Δημητριάδη στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην Πτολεμαΐδα.

Επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε έπειτα από την επιθυμία που εξέφρασε ο Βουλευτής  προκειμένου να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά με το Προεδρείο και μέλη του Συνδικάτου.

Για τη νέα χρονιά, ευχή όλων είναι να αποτελέσει το ξεκίνημα για μία αναστροφή της υπάρχουσας κατάστασης που πιέζει τα ενεργειακά θέματα και έχει άμεσο αντίκτυπο στην λειτουργία της ΔΕΗ και φυσικά στην λειτουργία και το μέλλον των εργαζόμενων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η επίσκεψη του Βουλευτή, έστω και με αφορμή μία εθιμοτυπική διαδικασία, αποτέλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία για το συνδικάτο, να εκφράσει την απαίτησή του για καθαρή πολιτική βούληση επί μιας σειράς καίριων ζητημάτων που «τρέχουν» αυτή την περίοδο και βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Αναγνωρίζοντας ότι τα ενεργειακά θέματα ανήκουν στην κατηγορία «SOS» και κατά συνέπεια απαιτούν επαγρύπνηση και διαρκή παρακολούθηση, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για  συνεχή ενημέρωση έτσι ώστε να μην υπάρξουν «κενά» στην οποιαδήποτε εξέλιξη των ζητημάτων.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μ. Δημητριάδη στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην Πτολεμαΐδα

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!