Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Επισημάνσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. προς τους Καταναλωτές

Εργαστηριακή διερεύνηση του κορωνοϊού στα ανεπεξέργαστα λύματα της Πτολεμαΐδας από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας. Χαμηλό το ιικό φορτίο το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.) ενημερώνει τους καταναλωτές της, ότι οφείλουν να πραγματοποιούν τις παρατηρήσεις, οι υπάρχουσες στα έντυπα των λογαριασμών, τους οποίους εκδίδει η Επιχείρηση.
Παρατηρήσεις που αφορούν κυρίως στα υδρόμετρα των ιδιοκτησιών, τα οποία είναι κατεστραμμένα, είναι θολή η ένδειξη κ.λ.π..
Εάν υπάρχει διαρροή στην παροχή τους, θα πρέπει άμεσα να προβαίνουν στην αντικατάστασή της, ενημερώνοντας εγκαίρως την Επιχείρηση και ειδικότερα το Γραφείο Καταναλωτών στα τηλ. 2463027456 – 2463021241.
Τέλος εφιστάται η προσοχή στους καταναλωτές εγκαίρως, είτε εφ άπαξ, είτε μέσω διακανονισμού. Εν εναντία περιπτώσει η Επιχείρηση θα προβαίνει στην διακοπή της υδροδότησης του ακινήτου.
Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida