Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εορδαία: Θετικά τα μηνύματα από την εστίαση

Εορδαία: Θετικά τα μηνύματα από την εστίαση

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Iκανοποιημένοι είναι οι καταστηματάρχες της εστίασης στην Εορδαία από την κίνηση του διημέρου, αφού ο κόσμος, ύστερα από έξι μήνες, βγήκε έξω και στήριξε τον κλάδο, ενώ  αποδείχθηκε ότι είχε ανάγκη το είδος αυτό αναψυχής και διασκέδασης.

Κατά τον Πρόεδρο του Σωματείου Χώρων Διασκέδασης και Εστίασης Εορδαίας «Πτολεμαίος», Παναγιώτη Κάλφα, τηρούνται όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα τόσο από το προσωπικό των καταστημάτων όσο και από τους θαμώνες, ενώ οι έλεγχοι από πλευράς της Αστυνομίας είναι συνεχείς, και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία βεβαιώθηκε μόνο μία παράβαση. Ωστόσο, κλειστά παραμένουν καφενεία που δε διαθέτουν εξωτερικό χώρο, στην πόλη και στις Κοινότητες -το ποσοστό αυτό εκτιμάται στο 15-20%- ενώ υπάρχουν και επαγγελματίες που δεν εισέπραξαν την 6η επιστρεπτέα προκαταβολή, γεγονός που δυσχεραίνει την αγορά των απαραίτητων ειδών για την τροφοδοσία των επιχειρήσεών τους. Καθολικά αιτήματά τους είναι η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας και η χρήση μουσικής, ευελπιστώντας μετά τις 14 Μαΐου -οπότε ανοίγει και ο τουρισμός- να υλοποιηθούν.

Μαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida