Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εντείνονται οι έλεγχοι στις λαϊκές αγορές από μικτά κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Εντείνονται οι έλεγχοι στις λαϊκές αγορές από μικτά κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Στόχος η καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία προς όφελος των πολιτών.

Την λαϊκή αγορά της Κοζάνης επισκέφτηκαν το Σαββάτου 23 Μαΐου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργος Βαβλιάρας και η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης Παναγιώτα Γκατζαβέλη. Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες συζήτησαν με τους παραγωγούς, εμπόρους και τους καταναλωτές τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία στον τρόπο λειτουργιάς των λαϊκών αγορών.
Βούληση της Περιφερειακής Αρχής είναι να διασφαλίσει στους παραγωγούς και τους εμπόρους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, αλλά και σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας, την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργιά των λαϊκών αγορών, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Τέλος η Περιφερειακή Αρχή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα εντατικοποιήσει τους υγειονομικούς ελέγχους στις λαϊκές αγορές, από μικτά κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών της .Στόχος των ελέγχων αφενός η προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών και αφετέρου να προλαμβάνει φαινόμενα αισχροκέρδειας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida