Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Έκτακτη ενίσχυση σε δικηγόρους, μηχανικούς και οικονομολόγους – Πότε θα δοθεί

Έκτακτη ενίσχυση σε δικηγόρους, μηχανικούς και οικονομολόγους - Πότε θα δοθεί

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση χορηγείται εφάπαξ στους δικηγόρους, μηχανικούς και οικονομολόγους που ασφαλίζονται στον e-Ε.Φ.Κ.Α., εφόσον έχουν ενταχθεί μεταξύ των μηνών Μαρτίου – Οκτωβρίου 2020 στους πληττόμενους ΚΑΔ. του υπουργείου Οικονομικών, λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Αυτό αναφέρεται σε σχετική διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο “Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων” που κατατέθηκε την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου στη Βουλή .
Επίσης στην ίδια διάταξη επισημαίνεται πως “η ως άνω εφάπαξ οικονομική ενίσχυση απαλλάσσεται από κάθε φόρο, τέλος, εισφορά ή κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου, δεν κατάσχεται ούτε συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο, τα ν.π.δ.δ., τους Ο.Τ.Α., τα νομικά πρόσωπα των τελευταίων και τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως επίσης δεν κατάσχεται από πιστωτικά ιδρύματα για οφειλές προς αυτά, ούτε συμψηφίζεται με οφειλές προς πιστωτικά ιδρύματα και δεν προσμετράται στο συνολικό, πραγματικό ή τεκμαρτό, οικογενειακό εισόδημα”.
Η εν λόγω ενίσχυση αναμένεται να δοθεί πριν τα Χριστούγεννα, μαζί με την ενίσχυση των χαμηλόμισθων και την καταβολή μέρους του Δώρου Χριστουγέννων του ιδιωτικού τομέα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida