Εκπληκτική η παρουσία των χορωδιακών σχημάτων στην εκδήλωση ¨Συνάντηση Χορωδιών¨ που συνδιοργάνωσαν ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ & ΔΕΗ Α.Ε

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εκπληκτική η παρουσία των χορωδιακών σχημάτων στην εκδήλωση ¨Συνάντηση Χορωδιών¨ που συνδιοργάνωσαν ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ & ΔΕΗ Α.Ε

Κι όμως. Εκτός από τα προβλήματα, την κρίση, την γκρίνια, την γκρίζα καθημερινότητα της εποχής, υπάρχει και η μουσική.

Χωρίς αυτή «η ζωή πολύ απλά θα ήταν ένα λάθος»

Μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαία η διαπίστωση, ότι η μουσική έχει μία μοναδική ικανότητα να δίνει διαφορετική διάσταση στα γεγονότα και να τα κάνει να φαίνονται καλύτερα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, ενίοτε, η μουσική λειτουργεί και θεραπευτικά.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το γεγονός και μόνο ότι η μουσική καταφέρνει να «ταξιδέψει» τη σκέψη, να δημιουργήσει συνειρμούς, να φέρει χαλάρωση και ευδιαθεσία, είναι από μόνο του ένα μικρό θαύμα.

Η μουσική εκδήλωση «Συνάντηση Χορωδιών» που συνδιοργάνωσαν απόψε (στην αίθουσα ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην Κοζάνη) ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΔΕΗ Α.Ε (πρόκειται για την 4η κατά σειρά διοργάνωση), έδωσε στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει ακούσματα ποικίλου ρεπερτορίου, που αποδόθηκαν με μοναδικό τρόπο από την χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κόσμο για τη θέρμη του, τις συμμετέχουσες χορωδίες για την εξαιρετική τους παρουσία και όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα.

 

xorodies-1 xorodies-2xorodies-3 xorodies-5 xorodies-6 xorodies-7

 

 

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!