Δυτική Μακεδονία: Πρόβλημα με τις εφημερίες Παιδιατρικών Κλινικών

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δυτική Μακεδονία: Πρόβλημα με τις εφημερίες Παιδιατρικών Κλινικών

Ανέστειλαν την εφημεριακή τους λειτουργία, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού, οι Παιδιατρικές κλινικές «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας και του Νοσοκομείου Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ.). Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «οι διθυραμβικές δηλώσεις τοπικών παραγόντων περί επαρκών προσλήψεων ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, προσκρούουν στην σκληρή πραγματικότητα».

Σε ότι αφορά το σύνολο των παιδιατρικών περιστατικών της Φλώρινας και Πτολεμαΐδας η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας , επισημαίνει ότι καλύπτονται από «την ελλιπώς στελεχωμένη εφημεριακά παιδιατρική κλινική του «Μαμάτσειο» Νοσοκομείου Κοζάνης, όπου υπάρχουν δύο εφημερεύοντες, που είναι ειδικευόμενοι.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!