Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τράγκα: Διασωληνώθηκε τα ξημερώματα

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τράγκα: Διασωληνώθηκε τα ξημερώματα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τράγκα: Διασωληνώθηκε τα ξημερώματα

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του

Άσχημα είναι τα πράγματα γύρω από την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου. Ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με κορωνοϊό, διασωληνώθηκε τα ξημερώματα.

Ο δημοσιογράφος ο οποίος δεν είναι εμβολιασμένος, χρειάστηκε να διασωληνωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, 10/12, διότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου ενώ ο συνεργάτης του στο πολιτικό του κόμμα, Πάρις Κουρτζίδης, είχε δηλώσει ότι οι προηγούμενες ώρες ήταν κρίσιμες, καθώς όσοι νοσηλεύονται λόγω COVID-19, εμφανίζουν επιπλοκές στην 9η και τη 10η ημέρα.

Ο κ. Κουρτζίδης είχε σημειώσει, επίσης, πως οι γιατροί είχαν αποφασίσει να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας, διότι έχει υψηλό ζάχαρο, πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη) και «μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια».

Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Τράγκας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με υποστήριξη οξυγόνου και δεν είχε διασωληνωθεί. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.

 

Σε tweet του σήμερα το πρωί, ο Πάρις Κουρτζίδης έγραψε ότι «ο Γ. Τράγκας πράγματι χθες βράδυ αργά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, παρότι η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται. Μια καρδιακή επιπλοκή ήταν αυτή που ανάγκασε τους ιατρούς να πάρουν την απόφαση αυτή. Ο πρόεδρος επί 11 ημέρες έδειξε ότι, είναι μαχητής. Θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ!».

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida