Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δυναμική αντίδραση είναι η μόνη λύση για να αποτρέψουμε το μοιραίο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Ας ειπωθούν και κάποιες αλήθειες για την Συλλογική Σύμβαση

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η έλευση του υπουργού ενέργειας στην περιοχή μας, δεν αποτέλεσε τίποτε άλλο από μία ακόμα επιβεβαίωση ότι αυτά που έχουν εξαγγείλει για την πορεία της απολιγνητοποίησης και το κλείσιμο των μονάδων, θα υλοποιηθούν στο ακέραιο και στους χρόνους που έχουν εξαγγείλει.
Ήρθε και έφυγε σαν τον κλέφτη, χωρίς να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των επισκέψεων που θα κάνει αλλά με στόχο να προετοιμάσει τον ερχομό του πρωθυπουργού το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η περιοχή και οι φορείς που την εκπροσωπούν δεν έχουν πολλές επιλογές για τον ερχομό του πρωθυπουργού.
Ή όλοι μαζί θα φωνάξουμε ¨ Άβε Καίσαρ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν ¨και θα περιμένουμε το μοιραίο ή θα αντιδράσουμε δυναμικά έτσι που να αποτρέψουμε ότι μπορούμε έστω κα την τελευταία στιγμή.
Η απάθεια και η μοιρολατρία που βλέπουμε καθημερινά δεν μπορεί να χαρακτηρίζει το λαό αυτής της περιοχής, ένα λαό που έχει δώσει πολλές μάχες στο παρελθόν για ανάλογα ζητήματα και τις κέρδισε.
Η αντίδραση μας θα πρέπει να είναι και απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να κρατάνε χαμηλούς τόνους για όλα αυτά που γίνονται

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida