Δημοτική υπάλληλος και δήμαρχος στα δικαστήρια για μια απόσπαση

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Στα δικαστήρια κατέληξε μια δημοτική υπάλληλος που υπηρετούσε στο νησί της Πάτμου , καθώς, έπειτα από νόμιμη διαδικασία που ακολουθήθηκε, αποσπάστηκε στο Hot Spot της Λέρου.

Το γεγονός, σύμφωνα με το rodiaki.gr, έφθασε ακόμα και μέχρι το γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, καθώς ο Δήμαρχος του νησιού επιχείρησε να ανακόψει την απόσπαση που έγινε, προσπαθώντας μάλιστα να περάσει από Πειθαρχικό συμβούλιο την εν λόγω υπάλληλο.

Η συγκεκριμένη αποσπάστηκε στο hot spot Λέρου, όπου και εργάζεται (με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών μέχρι να εκδικαστούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και του Υπουργείου Εσωτερικών) και την οποία απόσπαση προσπαθεί ο Δήμαρχος Πάτμου να ακυρώσει (με ανάκληση της αρχικής ΚΥΑ απόσπασης).

Αποσπάσθηκε την 01.02.2016 με Κ.Υ.Α. κατά παρέκκλιση όλων των διατάξεων αλλά ο δήμαρχος της Πάτμου προσέφυγε κατά της σχετικής απόφασης.

 

 

ΠΗΓΗ:http://www.aftodioikisi.gr/

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida