Διέρρηξαν νηπιαγωγεία σε περιοχή της Πέλλας

2096090

Περιεχόμενο

Άγνωστοι «μπούκαραν» το βράδυ του Σαββάτου στο 1ο και 3ο νηπιαγωγείο της Σκύδρας στην Πέλλα. Οι δράστες αφαίρεσαν ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και προκάλεσαν φθορές σε χώρους του κτηρίου, πριν τραπούν σε φυγή. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό το πρωί της Δευτέρας.

Πρόκειται για τη δεύτερη διάρρηξη στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

image

Πηγή: zougla.gr

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !