Η ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από κάποια δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο με αφορμή τη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ Α.Ε., για την απαλλοτρίωση εκτάσεων στην Ακρινή, η ΔΕΗ καλεί τους κατοίκους να κλείνουν τα αυτιά τους σε παροτρύνσεις από κάθε είδους επιτήδειους, οι οποίοι επιδιώκουν το να προβούν οι ιδιοκτήτες σε επενδύσεις προκειμένου να αυξήσουν την αξία των υπό απαλλοτρίωση ακινήτων τους, γιατί είναι εκ του πονηρού και στοχεύουν στην χρησιμοποίηση τους, έτσι ώστε να πετύχουν ιδία οφέλη ή να διαταράξουν τις σχέσεις κατανόησης και συνεργασίας που έχουν επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Επιχείρησης και των κατοίκων που ζουν στα όρια των δραστηριοτήτων της.

Παράλληλα η Επιχείρηση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ιδιοκτήτες των υπό απαλλοτρίωση εκτάσεων (Ακρινής, Γαλιάνας, Κλείτου, Οινόης, Τετραλόφου και Φτελέας του Δήμου Κοζάνης), οφείλει να τους υπενθυμίσει, ότι η υπό απαλλοτρίωση περιοχή αεροφωτογραφήθηκε  λεπτομερώς αμέσως μετά την ημέρα της ανακοίνωσης της απαλλοτρίωσης, θα εξακολουθεί δε να αεροφωτογραφίζεται διαρκώς και στο μέλλον. Σχετικά δε, με τη διάταξη του άρθρου 13 παραγρ. 2 του νόμου 2882/2001, περί αναγκαστικών απαλλοτριώσεων, η όποια: «Ενδεχόμενη μεταβολή της αξίας του απαλλοτριωμένου μετά τη δημοσίευση της πράξης της απαλλοτρίωσης και μόνο εξαιτίας της δεν λαμβάνεται υπόψη. Επίσης δεν υπολογίζεται ανατίμηση προερχόμενη από ενέργειες του ιδιοκτήτη στο απαλλοτριούμενο, που έγιναν μετά την οριζόμενη από το άρθρο 3 ανακοίνωση της απαλλοτρίωσης και μόνο εξαιτίας αυτής».

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida