Δ.Ο.Ε.: Διαμαρτυρία στο υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη

Περιεχόμενο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 12.30 μ.μ. η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ)
Κύρια αιτήματα της ΔΟΕ είναι:     να πραγματοποιηθούν μαζικοί μόνιμοι διορισμοί για την κάλυψη όλων των πραγματικών κενών στην εκπαίδευση,     να μην απολυθούν αναπληρωτές και     να προσληφθούν σε μία φάση, πριν την έναρξη των μαθημάτων, όλοι οι αναπληρωτές που εργάστηκαν φέτος στην εκπαίδευση (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, ειδικής αγωγής, αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, μουσικής, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, πληροφορικής).

ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !