Δ. Μακεδονία – Γ. Κασαπίδης: «Ένα απέραντο εργοτάξιο η Περιφέρεια»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δ. Μακεδονία – Γ. Κασαπίδης: «Ένα απέραντο εργοτάξιο η Περιφέρεια»

Δ. Μακεδονία – Γ. Κασαπίδης: «Ένα απέραντο εργοτάξιο η Περιφέρεια»

Για «μια νέα εποχή για την Περιφέρεια» έκανε λόγο χθες Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, κατά τη διάρκεια του απολογισμού των έργων και δράσεων του πρώτου εξαμήνου του 2021 της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, καθώς όπως τόνισε «πλέον κάθε εξάμηνο θα καταγράφεται η πρόοδος στα έργα», σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, όπως έγινε τις προηγούμενες ημέρες.

Αναφερόμενος στους τέσσερις απολογισμούς που έγιναν από τις αρχές της εβδομάδας, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ο κ. Κασαπίδης τόνισε ότι «η Περιφέρεια, φαίνεται να ανεβάζει τους ρυθμούς, να επιτυγχάνει τους στόχους της και να αυξάνει τον αριθμό των έργων που εντάσσονται και συμβασιοποιούνται, τόσο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα όσο και σε άλλα προγράμματα», κάνοντας λόγο για «ένα απέραντο εργοτάξιο».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Γρηγόρης Τσιούμαρης, αφού ανέφερε ότι ο εξαμηνιαίος απολογισμός δείχνει την «εξέλιξη που υπάρχει στα έργα», επισήμανε ότι για «για πρώτη φορά ένα τεχνικό πρόγραμμα δείχνει τα επίπεδα εξέλιξης, ενώ βαίνουμε προς την υλοποίηση των έργων» και παράλληλα επισήμανε ότι «υπάρχουν πολλές αλλαγές των μελετών, των έργων που εντάχθηκαν ή είναι προς ένταξη».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

 

ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!