ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΗΣ ΚΔΒΚ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΗΣ ΚΔΒΚ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΗΣ ΚΔΒΚ –ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ

 

Η αγαπημένη μας γιορτή, ειδικά των μικρών παιδιών, πλησιάζει κι όλοι αρχίσαμε να μετράμε το χρόνο αντίστροφα! Στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διαμορφώσαμε μια όμορφη και ζεστή γωνιά που αποπνέει τη θαλπωρή και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Εκεί οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια, θα κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια, τη δική τους κάρτα και φυσικά θα γράψουν το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με στόχο να επισκεφθούν και να γνωρίσουν την ΚΔΒΚ όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και προκειμένου να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας ο χώρος θα παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε ενδιαφερόμενο (φορείς, σωματεία, ΚΔΑΠ, μεμονωμένα πρόσωπα) που έχει διάθεση να αναλάβει ο ίδιος τον ρόλο του/της εμψυχωτή/τριας εφόσον η δράση που θα προτείνει θα είναι ανοιχτή και δωρεάν για το ευρύ κοινό ή/ και για σχολικές τάξεις.

Διευκρινίσεις

  • Υλοποίηση μίας δράσης/ μέρα, διάρκειας 1 έως 2 ώρες, πρωί ή απόγευμα, αναλόγως  της δυνατότητας του/της  εμψυχωτή/τριας.,από τις 5-12-22 έως και τις 23-12-22.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
  • Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί και θα ανακοινωθεί αρχές Δεκεμβρίου

Για δηλώσεις συμμετοχής στο draseis@kozlib.gr ή στο τηλ. 2461049319- εσωτ. 102, από τις 14-11-22 μέχρι και τις 18-11-22

Σας προσκαλούμε να ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!