Ο Δήμος Αμυνταίου στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού  -ΑΙΤΕ 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ο Δήμος Αμυνταίου στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού  -ΑΙΤΕ 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών

Ο Δήμος Αμυνταίου στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού  -ΑΙΤΕ 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Αμυνταίου στην 9η Athens International Τourism EXPO 2022. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΤΕ. Ο Δήμος Αμυνταίου εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ελένη Γυρίκη.
Στο περίπτερο του Δήμου εκτέθηκαν το φημισμένο Ξινό Νερό, εκλεκτές ποικιλίες κρασιών από τα οινοποιεία της περιοχής καθώς και μία ευρεία γκάμα τοπικών προϊόντων του Αμυνταίου (μεταξύ άλλων τραχανάδες, χυλόπιτες, φιστίκια, γνήσιες πιπεριές Φλωρίνης). Παράλληλα, προβλήθηκαν οι τοπικές επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης που προσφέρουν υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στους επισκέπτες του περιπτέρου του Δήμου διανεμήθηκαν φυλλάδια τα οποία παρουσίαζαν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της περιοχής αλλά και τις ποικίλες επιλογές για δραστηριότητες που παρέχει στους επισκέπτες του το Αμύνταιο (αρχαιολογικοί χώροι, καταφύγιο αρκούδας και λύκου “Αρκτούρος”, μονοπάτια της ειρήνης, ποδηλατικές διαδρομές, κανό στη λίμνη Ζάζαρη κ.α.)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Γυρίκη σημείωσε σχετικά: «Η συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις και εκθέσεις κύρους οι οποίες συγκεντρώνουν συμμετοχές από σημαντικούς παράγοντες και φορείς του τουριστικού κλάδου, μας δίνει τη δυνατότητα αφενός να προβάλλουμε τον τόπο μας, αφετέρου να διευρύνουμε τις προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξής του. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή μας, τις εποικοδομητικές συναντήσεις που πραγματοποιήσαμε και την υποδοχή του Αμύνταιου από τους επισκέπτες της έκθεσης».

O Δήμος Αμυνταίου θα συμμετάσχει και στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022 που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ-Helexpo και τη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού  -ΑΙΤΕ 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού  -ΑΙΤΕ 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού  -ΑΙΤΕ 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού  -ΑΙΤΕ 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!