Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η χελώνα και η γάτα, μια ιστορία συμβίωσης και η αμοιβαία αποδοχή της διαφορετικότητας. (Γράφει ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αν το παραμύθι του σοφού Αισώπου με την χελώνα και τον λαγό έχει πολλά να μας διδάξει, τότε άλλα τόσα έχει η συμβίωση της χελώνας με την γάτα.

Από τον μύθο στην πραγματικότητα και στην αμοιβαία αποδοχή της διαφορετικότητας, γιατί τα ζώα “ξέρουν” καλύτερα και “αγαπάνε” αληθινά.
eordaialiveΜια κοινή συμβίωση έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες περίπου στον κήπο μας, έπειτα βέβαια από τις απαραίτητες συστάσεις και αναγνωριστικές επαφές, για την ανάγκη της επιβίωσης, την θέληση για επικοινωνία, για παιχνίδι και για εμπιστοσύνη, όπου η περιέργεια και η επιθετικότητα της γάτας με την ηρεμία και υπομονή της χελώνας, είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας παράξενης παρέας και την γέννηση μιας περίεργης φιλίας, κάτι που μόνο η σοφία της φύσης και η δύναμη των ζώων μπορούν να μας αποκαλύψουν !!!

 

 

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

 

Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης
Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida