ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (του Ρούλη Κοκελίδη )

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (του Ρούλη Κοκελίδη )

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (του Ρούλη Κοκελίδη )


Σε κάθε γιορτινή περίοδο δημιουργείται μια ΜΑΓΙΚΗ κατάσταση επαφής πραγματικής αλληλεγγύης. Γενικά απλώνουμε το χέρι μας ο ένας στον  άλλον!!! Στην φετινη γιορτινή περίοδο όμως η οικονομική  δραστηριότητα, αντιμετωπίζει ιδιαίτερα  σοβαρά προβλήματα γιατί η βαθιά κρίση της περιοχής από την αντιλαϊκή σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης με την βίαιη αυταρχική απολιγνιτοποίηση, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. χωρίς  διάλογο. Χωρίς σχεδιασμό  χωρίς συναίνεση της κοινωνίας  ,έχει επηρεάσει  αρνητικά πολλαπλασιαστικά’ την εμπορική κίνηση λόγω υποαναπτυξης ,αύξησης της ανεργίας ιδιαίτερα  της ΝΕΟΛΑΙΑΣ και φτωχοποίησης της περιοχής.

–Τώρα  πού η κοινωνία  όλοι μας  συνειδητοποιήσαμε χειροπιαστά πλέον ότι η πολιτική Μητσοτάκη είναι Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ στηρίζουμε τα τοπικά μαγαζιά, τους εμπόρους, την αγορά της περιοχής μας που έχει ποιότητα και προσιτές τιμές!!!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

-Στεκόμαστε όλοι μαζί δίπλα στην τοπική οικονομική δραστηριότητα για να αντιπαλεψουμε την προκλητική πολιτική Μητσοτάκη που επιδιώκει να δημιουργήσει ρήξη στα μεσαία και μικρομεσαία στρώματα με βασικό στόχο την μείωση των στρωμάτων αυτών  σύμφωνα με την κυνική πρόταση  της επιτροπής  Πισσαρίδη!!
  Η ΛΑΙΚΗ  ΟΡΓΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ  καθημερινά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ !!!
  -Υπάρχει πλέον  η πεποίθηση της πλειοψηφίας  του Ελληνικού  Λαού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική  Συμμαχία έχει όλες τις προϋποθέσεις, με ένα σύγχρονο κυβερνητικό πρόγραμμα που θα βασίζεται στο τρίπτυχο ,” δίκαιη αύξηση εισοδημάτων-δίκαιη αναδιανομή- δίκαιη ρύθμιση χρεών “, να βγει νικητής πρωτοστατώντας στην δημιουργία μίας  προοδευτικής Κυβέρνησης  συνεργασίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!