Δυτική Μακεδονία: Στης… ακρίβειας τον καιρό – Στην Π.Ε Γρεβενών. (Του Χάρη Κάτανα)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Στης... ακρίβειας τον καιρό. Π.Ε Γρεβενών στη Δυτική Μακεδονία. (Του Χάρης Κάτανα)
Δυτική Μακεδονία: Στης… ακρίβειας τον καιρό – Στην Π.Ε Γρεβενών. (Του Χάρη Κάτανα)

Στης… ακρίβειας τον καιρό, στην Π.Ε Γρεβενών.

Πρωτιά στην ανεργία ✅
Πρωτιά στη μείωση του πληθυσμού✅
Ερημοποίηση του τόπου ✅
Παρόλα αυτά, η περιφερειακή αρχή προτείνει δαπάνη ύψους 7000€ για αγορά κουρτινών στο διοικητήριο… ✅

Άλλο να είσαι πολιτικά ελλιποβαρής και άλλο πολιτικά επικίνδυνος και ζημιογόνος σε μια ευθραυστη οικονομική συγκυρία για τον τόπο, θέτοντας, sic! προτεραιότητες και όχι ουσιαστικά αναγκαίες και δικαιωματικά επιβεβλημένες για το κοινό καλό, την εύρυθμη λειτουργία του τόπου και την εξασφάλιση αισθήματος ασφάλειας και ευθύνης έναντι των συμπολιτών μας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μέση ποιότητα μπορεί να χαρακτηρισθεί και ένα αξιοπρεπές υλικό κάτω του συγκεκριμένου ποσού που αναφέρεται, την στιγμή που οι συμπολίτες μας, ανασαίνουν οικονομικά μέσω πλήθους “pass” μαστιζόμενοι από την ανεργία και την προσφυγιά.

Θεμιτό να παραδοθεί ένας αξιόλογος χώρος στην επόμενη περιφερειακή αρχή, λειτουργικός και φυσικά επαρκής, αλλά ακόμα πιο επιβεβλημένο είναι να δωθεί επιτέλους και η ελπίδα μέσω της εργασίας στο πολιτη της Δυτικής Μακεδονίας που θα του δώσει το δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και να κάνει πράξη τα όνειρα του.

Λόγια σταράτα λοιπόν, επειδή αφελείς δεν είστε και το γνωρίζετε καλά αυτό, καλύτερα σωπάστε και μην προκαλείτε ούτε τη νοημοσύνη αλλά ούτε και τη μνήμη των συμπολιτών μας. Τα πεπραγμένα σας κατά τη διάρκεια της διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καταμαρτυρούν το πολιτικό σας υπόβαθρο και η κοινωνία των πολιτών δεν επιτρέπει περαιτέρω λάθη και προκλήσεις. Αντιθέτως απαιτεί το σεβασμό που δικαιούται μέσα από τις πολιτικές σας επιλογές.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!