ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ” …… ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ (10) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ-ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΓΑ ΟΜΟΛΕΤΑ ΓΙΟΚ! (ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΑΜΠΙΔΗ)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ" ...... ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ (10) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ-ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΓΑ ΟΜΟΛΕΤΑ ΓΙΟΚ! (ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΑΜΠΙΔΗ)
Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται εσπευσμένη διακομιδή ασθενών από τα πέντε (5) !!! Νοσοκομεία της Περιφέρειάς μας προς αυτά του κέντρου, λόγω ανεπαρκούς παροχής φροντίδας υγείας. Επειδή εσείς ενδιαφέρεστε μόνο να μη χαλάσετε καρδούλες (ψηφουλάκια-πόζες ΦΩΤΟ κ.τ. παρόμοια) και όχι για ένα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ στην Π.Δ.Μ. μη κάνετε πως δεν βλέπετε:
-Προχθές: Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την αεροδιακομιδή ενός 3χρονου αγοριού από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης στο Παίδων Πεντέλης της Αθήνας,
-Μια ημέρα μετά (χθες) και το αδελφάκι του χρειάστηκε διακομιδή από το Μαμάτσειο στο ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης. Και τα δυο παιδιά με συμπτώματα αναπνευστικής δυσχέρειας.
Και πέραν της ανεπαρκούς περίθαλψης, την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ την εκτιμάτε;
Σημ.: Το χάλι σε ελλείψεις των Περιφερειακών Νοσοκομείων έγινε πασίγνωστο και από την επιστημονική μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα (ακόμα δεν την είδατε;). Βεβαιώνουν ότι είχαν κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19 σε ποσοστά 40% περισσότερους θανάτους, από αυτά του κέντρου !!!
ΦΩΤΟ του “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ” ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!