ΑΡΣΥ : Εχθρός μας είναι οι φασίστες με όποια φανέλα κι αν εμφανίζονται.

ΑΡΣΥ : Εχθρός μας είναι οι φασίστες με όποια φανέλα κι αν εμφανίζονται.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η δίκη της Χρυσής Αυγής  που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση για:

  • Τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα πριν από 7 χρόνια,
  • Τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους ψαράδες
  • Τις επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ
  • Τη δολοφονία του Λουκμάν
  • Την επίθεση σε φοιτητές και καθηγήτρια μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο από τα τάγματα θανάτου της νεοναζιστικής οργάνωσης έφτασε στο τέλος της την Παρασκευή 4/9/2020.

Η δίκη ολοκληρώθηκε μετά από 5,5 χρόνια και 450 συνεδριάσεις και η ημερομηνία έκδοσης της απόφασης για τη ναζιστική οργάνωση ορίστηκε η 7η Οκτωβρίου 2020. Η μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Με την απόφαση δεν τελειώνει φυσικά η υπόθεση του φασισμού. Γνωρίζουμε ότι θα ακολουθήσει σκληρός αγώνας και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Το πολιτικό-οικονομικό-κοινωνικό σύστημα, που τρέφει το φασισμό και καλύπτει τις τραμπούκικες εγκληματικές δράσεις  της συμμορίας, επιζητά οι φασίστες να πέσουν στα μαλακά.

Οι ναζιστές δεν είναι αθώοι και η παραδειγματική τιμωρία τους είναι επιβεβλημένη για όλα τα καταγεγραμμένα και μη εγκλήματα της Χ.Α.. Είναι επιβεβλημένη για να αποδοθεί δικαιοσύνη, να καταδικαστούν παραδειγματικά και να απονομιμοποιηθούν οι δολοφονικές, εγκληματικές ρατσιστικές ενέργειες και οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές αντιλήψεις της.

Εχθρός μας δεν είναι οι πρόσφυγες αλλά ο πόλεμος κι ο ιμπεριαλισμός που διαλύουν χώρες για τα πετρέλαια. Ενάντια μας είναι η κυβέρνηση της ΝΔ κι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις που δίνουν γη και ύδωρ στο ΝΑΤΟ, που στηρίζουν έμπρακτα τις πολεμικές επεμβάσεις, που συσσωρεύουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε απάνθρωπες συνθήκες γκέτο.

Εχθρός μας δεν είναι ο διπλανός μας, αλλά το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι που για ακόμα μια φορά θέλουν να φορτώσουν την κρίση τους σ εμάς, διαλύοντας κάθε έννοια αξιοπρεπούς εργασίας και δημοκρατίας.

Εχθρός μας είναι οι φασίστες με όποια φανέλα κι αν εμφανίζονται.

Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida