Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου  Σωτηρίου Κορέλα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου  Σωτηρίου Κορέλα

Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, αποστρατεύομαι με τον βαθμό του Αντιστράτηγου Π.Σ. και αποχωρώ ύστερα από τριάντα δύο (32) χρόνια πραγματικής υπηρεσίας.

Η μακροχρόνια πορεία μου στο Πυροσβεστικό Σώμα, η οποία ξεκίνησε το 1991 από την Καρδίτσα, με πολλούς σταθμούς ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκε στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας πάντα ως βασικό σκοπό την εκπλήρωση του όρκου που έδωσα στην πατρίδα για την προστασία της ζωής, του περιβάλλοντος και της περιουσίας του κοινωνικού συνόλου.

Ευχαριστώ τον Θεό και τους Αγίους Τρείς Παίδες Εν Καμίνω που με προστάτευσαν σε όλη την διάρκεια της θητείας μου, φεύγοντας υγιής και χωρίς απρόοπτα ή δυσάρεστα γεγονότα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ευχαριστώ την Πολιτική και Φυσική ηγεσία διαχρονικά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και με τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια σε θέσεις ευθύνης και προάγοντάς με κατ’ εκλογή έως το βαθμό του Αντιστρατήγου.

Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος με το οποίο συνεργαστήκαμε σε επιχειρησιακό και διοικητικό επίπεδο, προσπαθώντας πάντα κατά την άσκηση των καθηκόντων μου να είμαι δίκαιος, αντικειμενικός και αμερόληπτος και τους καλώ όλους να συνεχίσουν και να συνδράμουν στο δύσκολο έργο που έχουν και να διατηρήσουν το Πυροσβεστικό Σώμα ψηλά στη θέση που του αρμόζει.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Θρησκευτικές και Πολιτικές Αρχές και γενικά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα Μ.Μ.Ε. για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και για πρώτη φορά δημοσίως την σύζυγο μου και τα παιδιά μου για την αμέριστη συμπαράσταση, υπομονή και στήριξη που έδειξαν σε όλα τα χρόνια της υπηρεσιακής μου διαδρομής.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας.

 

 

Σωτήριος Κορέλας

Αντιστράτηγος Π.Σ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!