Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ισχύει ακόμα το 00:30 – Τι θα γίνει με το ωράριο

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ισχύει ακόμα το 00:30 - Τι θα γίνει με το ωράριο

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ισχύει ακόμα το 00:30 – Τι θα γίνει με το ωράριο

Το… κατάλοιπο του lockdown, γνωστό και ως «απαγόρευση κυκλοφορίας», είναι ακόμα εδώ παρά την αίσθηση κανονικότητας που επικρατεί ειδικά μετά το άνοιγμα της εστίασης. Πότε θα τελειώσει;

Παρότι η κίνηση στους δρόμους τις τελευταίες μέρες είναι κάτι παραπάνω από απελπιστική, τα εμπορικά καταστήματα δέχονται τους πελάτες χωρίς ραντεβού, το ποσοστό τηλεργασίας μειώθηκε και πολλά από τα αυστηρά μέτρα περιορισμού είναι παρελθόν, η απαγόρευση κυκλοφορίας συνεχίζει να ισχύει από τις 00:30 μέχρι τις 05:00 ως ένα παράδοξο κατάλοιπο του lockdown.

Πότε θα συζητηθεί η επέκταση του ωραρίου της ή επιτέλους η ολική άρση της απαγόρευσης;

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η κυβέρνηση έχει εισηγηθεί στην αρμόδια Επιτροπή την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 00:30, όμως αν και εφόσον τελικά ανοίξει η συζήτηση, θα ισχύσει -πιθανότατα- από τις 15 Ιουνίου και μετά.

Πάντως, ήδη, έστω και μέχρι τις 00:30, λειτουργούν τα υπαίθρια θέατρα, τα θερινά σινεμά, τα μπαρ, οι συναυλίες με μάσκες, αποστάσεις και απαραίτητη τη χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Για τα πανηγύρια βέβαια, το must του ελληνικού καλοκαιριού, δεν έχει συζητηθεί ακόμα, με όποιες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επανέναρξη όταν έχει εμβολιαστεί το 50%. Ωστόσο, μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στο 20%.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!