Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ισχύει ακόμα το 00:30 – Τι θα γίνει με το ωράριο

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ισχύει ακόμα το 00:30 - Τι θα γίνει με το ωράριο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ισχύει ακόμα το 00:30 – Τι θα γίνει με το ωράριο

Το… κατάλοιπο του lockdown, γνωστό και ως «απαγόρευση κυκλοφορίας», είναι ακόμα εδώ παρά την αίσθηση κανονικότητας που επικρατεί ειδικά μετά το άνοιγμα της εστίασης. Πότε θα τελειώσει;

Παρότι η κίνηση στους δρόμους τις τελευταίες μέρες είναι κάτι παραπάνω από απελπιστική, τα εμπορικά καταστήματα δέχονται τους πελάτες χωρίς ραντεβού, το ποσοστό τηλεργασίας μειώθηκε και πολλά από τα αυστηρά μέτρα περιορισμού είναι παρελθόν, η απαγόρευση κυκλοφορίας συνεχίζει να ισχύει από τις 00:30 μέχρι τις 05:00 ως ένα παράδοξο κατάλοιπο του lockdown.

Πότε θα συζητηθεί η επέκταση του ωραρίου της ή επιτέλους η ολική άρση της απαγόρευσης;

Η κυβέρνηση έχει εισηγηθεί στην αρμόδια Επιτροπή την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 00:30, όμως αν και εφόσον τελικά ανοίξει η συζήτηση, θα ισχύσει -πιθανότατα- από τις 15 Ιουνίου και μετά.

Πάντως, ήδη, έστω και μέχρι τις 00:30, λειτουργούν τα υπαίθρια θέατρα, τα θερινά σινεμά, τα μπαρ, οι συναυλίες με μάσκες, αποστάσεις και απαραίτητη τη χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Για τα πανηγύρια βέβαια, το must του ελληνικού καλοκαιριού, δεν έχει συζητηθεί ακόμα, με όποιες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επανέναρξη όταν έχει εμβολιαστεί το 50%. Ωστόσο, μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στο 20%.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida