Αντικατάσταση του οδικού ηλεκτροφωτισμού της βόρειας εισόδου Κοζάνης

Ένταξη των μελετών των οδικών τμημάτων «Κόμβος Φλώρινας- Αμμοχώρι» και «Ξινό Νερό -Πτολεμαΐδα», του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού «Νίκη-Φλώρινα-Κοζάνη-Όρια Ν. Λάρισας», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της έδρας, υλοποιεί μεταξύ άλλων έργων και το έργο “Νέες κατασκευές – συντήρηση οδικού ηλεκτροφωτισμού 2019 – 2020” με σκοπό πάντα την βελτίωση της οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της. Το έργο αυτό έχει προϋπολογισμό μελέτης 938.000,00€ και υλοποιείται κατόπιν της προβλεπόμενης δημόσιας ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας, από την οποία προέκυψε Ανάδοχος με έκπτωση 53,04% (συμβατικός προϋπολογισμός 440.472,53€).

 

Στα πλαίσια του ως άνω έργου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα (έναρξη την επόμενη εβδομάδα) εργασίες αντικατάστασης του οδικού ηλεκτροφωτισμού της βόρειας εισόδου Κοζάνης έως τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (πρώην Τ.Ε.Ι. Κοζάνης).

 

Σκοπός του έργου στο οδικό αυτό τμήμα είναι η πλήρης αντικατάσταση του οδοφωτισμού (εκσκαφές, αντικατάσταση υποδομής, τοποθέτηση νέων ιστών και νέων φωτιστικών) προκειμένου να επιλυθούν χρόνια προβλήματα της υφιστάμενης εγκατάστασης οδοφωτισμού και να βελτιωθεί η ποιότητα της πλοήγησης των διερχόμενων οδηγών.

 

Προβλέπεται η κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, προκειμένου αυτές να εκτελεστούν με ασφάλεια προσωπικού και διερχόμενων οδηγών.

 

Ως εκ τούτου εφιστούμε την προσοχή των διερχόμενων οδηγών στην τήρηση των ορίων ταχύτητας και των λοιπών διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τους ευχαριστούμε δε για την κατανόηση και ανοχή τους.

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida