Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ανήσυχοι οι ντελιβεράδες: Θα γίνουμε διανομείς κορωναϊού αντί τροφίμων

Ο Βασίλης Κεφαλάς, διανομέας στο επάγγελμα, μίλησε στην κάμερα του MEGA για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι αυτού του κλάδου εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού. Ο κ. Κεφαλάς έκανε έκκληση στους οδηγούς του επαγγέλματος και όχι μόνο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα που οι δρόμοι είναι άδειοι. «Είναι τρομερά επικίνδυνο, θα γίνουν θανατηφόρα δυστυχήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης με την οποία είναι αντιμέτωπος ολόκληρος ο πλανήτης, ο κ. Κεφαλάς τόνισε πως οι εργαζόμενοι στον τομέα του επισιτισμού αντιμετωπίζουν «την απειλή των κορωνοϊών» και με αυτό εννοούσε το θανατηφόρο ιό αφενός και αφετέρου τον «εργοδοτικό κορωνοϊό». Κατήγγειλε τη μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στον κλάδο εργασίας του, καθώς δεν δίνονται καν ατομικά αντισηπτικά και μάσκες στους εργαζομένους. «Μπορεί να γίνουμε διανομείς του κορωνοϊού αντί για διανομείς τροφίμων», είπε σχετικά και πρόσθεσε πως «με αφορμή τον κορωνοϊό καταργούνται βασικά εργατικά δικαιώματα». in.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο Βασίλης Κεφαλάς, διανομέας στο επάγγελμα, μίλησε στην κάμερα του MEGA για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι αυτού του κλάδου εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Κεφαλάς έκανε έκκληση στους οδηγούς του επαγγέλματος και όχι μόνο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα που οι δρόμοι είναι άδειοι. «Είναι τρομερά επικίνδυνο, θα γίνουν θανατηφόρα δυστυχήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης με την οποία είναι αντιμέτωπος ολόκληρος ο πλανήτης, ο κ. Κεφαλάς τόνισε πως οι εργαζόμενοι στον τομέα του επισιτισμού αντιμετωπίζουν «την απειλή των κορωνοϊών» και με αυτό εννοούσε το θανατηφόρο ιό αφενός και αφετέρου τον «εργοδοτικό κορωνοϊό».

Κατήγγειλε τη μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στον κλάδο εργασίας του, καθώς δεν δίνονται καν ατομικά αντισηπτικά και μάσκες στους εργαζομένους.

«Μπορεί να γίνουμε διανομείς του κορωνοϊού αντί για διανομείς τροφίμων», είπε σχετικά και πρόσθεσε πως «με αφορμή τον κορωνοϊό καταργούνται βασικά εργατικά δικαιώματα».

in.gr

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida