Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας για τις εξελίξεις στη Δεη

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Το Εργατικό Κέντρο Πτολ/δας συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Aπεργία που κύρηξε η ΓΣΕΕ

Δελτίο Τύπου.

 

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣΕΟΡΔΑΙΑΣ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1957

ΤΜΗΜΑ  Γ.Σ.Ε.Ε.

Αγίας Τριάδας 27 Τ.Κ. 50200   Τηλ. 2463053712-13  fax 463055190

 

Έχουν περάσει 67 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που μπήκε η θεμέλιος λίθος για να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη βιομηχανία των Βαλκανίων και μια από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ΔΕΗ η επιχείρηση που γιγαντώθηκε από τις θυσίες και το αίμα του Ελληνικού λαού, προσφέροντας τόσα πολλά στην οικονομία της χώρας, πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τα χέρια των εγχώριων και διεθνών αγοραστών που εδώ και πολλά χρόνια την είχαν στο στόχαστρο για να την εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο.

«Εθνικό  έγκλημα » χαρακτήριζε ο κύριος Τσίπρας την εκποίηση της ΔΕΗ και δήλωνε ότι η  κυβέρνηση θα αντισταθεί στις πιέσεις των δανειστών και θα προστατέψει τη δημόσια περιουσία και το βασικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Η κυβέρνηση τελικά σε απόλυτη αντίθεση με τις προεκλογικές της υποσχέσεις ξεπουλάει σήμερα τη ΔΕΗ, προχωρώντας  σε ενέργειες που υπονομεύουν το οικονομικό μέλλον της χώρας.

 

Εδώ πρόκειται για ένα εθνικής σημασίας ζήτημα.

Η υπεράσπιση της ΔΕΗ είναι θέμα που αφορά άμεσα κάθε Έλληνα πολίτη.

Όλοι μαζί και ιδιαίτερα η περιοχή μας πρέπει να παλέψουμε για να προστατέψουμε την επιχείρηση που έχει προσφέρει τόσα στην ανάπτυξη της χώρας και την εθνική οικονομία.   

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του

Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!