Συνεργασία του Στάθη Κωνσταντινίδη με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

Συνεργασία του Στάθη Κωνσταντινίδη με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, την Παρασκευή 28/8/2020 είχε τηλεδιάσκεψη με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου. Κατά τη συνεργασία τους, συζητήθηκε το θέμα της στελέχωσης των σχολικών μονάδων γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής με μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Οι νέοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή, η πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ και η έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Γενική Παιδεία, θα συμβάλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Περαιτέρω, συζητήθηκε το ζήτημα της λειτουργίας του παραρτήματος του Γυμνασίου Γαλατινής στην Εράτυρα, για το οποίο ο Βουλευτής ενημέρωσε τη Διευθύντρια για τις παρεμβάσεις του και πλέον αναμένονται οι ενέργειες και αποφάσεις από τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, η κ. Παπαδοπούλου ενημέρωσε για τα ζητήματα που αφορούν στην ετοιμότητα των σχολικών μονάδων και στην ασφαλή λειτουργία τους τη νέα σχολική χρονιά.

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida