Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Θεσσαλονίκη – Καταγγελίες πολιτών- Έδειξαν παλιά πλάνα από την παραλία !

1λ ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη - Καταγγελίες πολιτών- Έδειξαν παλιά πλάνα από την παραλία !

Στην επικοινωνιακή επιχείρηση που επιχειρεί να ενοχοποιήσει τους πολίτες ως απείθαρχους στα μέτρα που ανακοινώνονται φαίνεται να συμμετέχουν κάποια ΜΜΕ.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι, επανειλημμένα, προβάλουν παραπλανητικές εικόνες ή πληροφορίες, προκειμένου τα μέτρα που – αυτονόητα- λαμβάνει η κυβέρνηση να αποδοθούν σε ανευθυνότητα των πολιτών. Το νέο “κρούσμα” σημειώθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Ειδικά τη Δευτέρα προβλήθηκαν το βράδυ αρκετά πλάνα σε ΜΜΕ όπως  και στα κοινωνικά δίκτυa, που δείχνουν συνωστισμό από κόσμο που περπατά στη Ν. Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ήταν πλάνα που τραβήχτηκαν στις …17 Μαρτίου

Στην πραγματικότητα, όπως αποκάλυψε ένας κάτοικος της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην τηλεόραση προβλήθηκαν πλάνα από τις 17 Μαρτίου, όταν ήταν η τελευταία φορά που ο ίδιος κατέβηκε στο κέντρο και βρέθηκε στην παραλία και τον κατέγραψαν. Ο ίδιος το αντιλήφθηκε όταν η κόρη του από την Αμερική του τηλεφώνησε για να τον επιπλήξει, παρασυρμένη από τα αντίστοιχα ρεπορτάζ, στα οποία εμφανιζόταν να περπατά.

https://youtu.be/C07_vdI3mec

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *