Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Επιστολή εργατικού κέντρου Πτολεμαΐδας σε ΔΕΗ – ΤΕΡΝΑ – ”Θεωρούμε ότι για την προστασία των εργαζομένων δεν είναι απαραίτητη η παρουσία όλων στις θέσεις εργασίας τους”

Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ( ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΙΔΗ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ )

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

          Προς: ΔΕΗ Α.Ε

Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο

 

                                               

 

Εν μέσω των εξελίξεων και της συνεχόμενης αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων μας σχετικά με την λειτουργία των Σταθμών και Ορυχείων της περιοχής μας οι οποίοι υπολειτουργούν.

Θεωρούμε ότι για την προστασία των εργαζομένων δεν είναι απαραίτητη η παρουσία όλων στις θέσεις εργασίας τους. Να συνεχίσουν να λειτουργούν με καθεστώς επιφυλακής και εκ περιτροπής εργασία των απαραίτητων εργαζομένων. Η προστασία της υγείας όλων μας είναι απαραίτητη την δεδομένη στιγμή.

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ

ΚΕΝΤΡΟ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

 

          Προς: ΤΕΡΝΑ Α.Ε

 

                                               

 

Εν μέσω των εξελίξεων και της συνεχόμενης αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων μας σχετικά με ότι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην λειτουργία της εταιρείας στην Μονάδα 5. Λόγω του ότι ο χώρος εργασίας στην Μονάδα είναι περιορισμένος και συνωστίζονται αναγκαστικά για την εργασία τους περίπου 2000 άτομα είναι αναγκαίο για την προστασία όλων μας να σταματήσουν οι εργασίες στην συγκεκριμένη μονάδα για όσο καιρό χρειαστεί. Η υγεία και η προστασία των εργαζομένων είναι υπεράνω όλων.

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida