Αλλάζουν όλα στο Fuel Pass 3 – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Αλλάζουν όλα στο Fuel Pass 3 - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Αλλάζουν όλα στο Fuel Pass 3 – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Αλλάζουν όλα στο Fuel Pass 3 τους επόμενους μήνες. Φαίνεται πως το οικονομικό επιτελείο προχωρά στον ανασχεδιασμό του επιδόματος βενζίνης, αφού η εμπειρία από τους δύο πρώτους γύρους δείχνει ότι οι δικαιούχοι συνεχίζουν να επιλέγουν την πίστωση των ποσών που δικαιούνται στον τραπεζικό τους λογαριασμό αντί της ψηφιακής κάρτας, παρότι προσφέρει μπόνους χρήματα.

Συγκεκριμένα, στο Fuel Pass 2, η πλειοψηφία των 2.000.000 δικαιούχων επέλεξαν την καταβολή του σε τραπεζικό λογαριασμό αντί την κάρτα στο κινητό, αφού με τα μετρητά οι πολίτες μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να αντιμετωπίσουν το κύμα ακρίβειας που πλήττει την τσέπη τους και να καλύψουν άλλες ανάγκες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ένα λοιπόν από τα σενάρια είναι ότι θα σταματήσει να ισχύει η επιλογή της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και το Fuel Pass 3 να έχει και λιγότερους δικαιούχους αλλά και να δοθεί μόνο με τη μορφή άϋλης κάρτας που θα περνάει στα πρατήρια καυσίμων.

Στον πρώτο γύρο, απέδιδαν τους λόγους που οι δικαιούχοι επέλεξαν τα χρήματα αντί της κάρτας στους εξής λόγους:

  • Δεν έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία
  • Δεν είχαν email
  • Χρησιμοποίησαν την επιδότηση για τα καύσιμα, αλλά για να καλύψουν κάποια άλλη ανάγκη που έχει δημιουργηθεί λόγω της ακρίβειας.

Πότε ξεκινά το Fuel Pass 3

Ακόμα είναι εξαιρετικά νωρίς για να γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων, ωστόσο, με τα δεδομένα των δύο προηγούμενων γύρων μπορεί να υπολογιστεί πως αυτό θα γίνει γύρω στον Οκτώβριο. Θα φορά ξανά ένα τρίμηνο, και συγκεκριμένα τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

Μέχρι πότε είναι η αίτηση του Fuel Pass 2

Μπορείτε μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου να μπαίνετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr για να κάνετε αίτηση. Επιλέγετε το Fuel Pass και εισέρχεστε με τους κωδικούς Taxisnet.

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε και επικαιροποιήσετε τα εξής στοιχεία:

  • Διεύθυνση email
  • Αριθμό κινητού τηλεφώνου
  • Αριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!