ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Προς Αθηναίους ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ Επιστολή …

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Το Πολυτεχνείο 49 χρόνια μετά

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Προς Αθηναίους ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ Επιστολή …

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Για ένα σωματείο που έχει βάλει όχι απλά ένα λιθαράκι αλλά τον Θεμέλιο Λίθο της «Πτολεμαΐδα V», είναι προσβλητικό, απαξιωτικό, υποτιμητικό και εμπαικτικό προς τους εργαζομένους, να του στερείς μία εθιμοτυπική φωτογραφία με τον Διευθυντή του Σταθμού.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει την απαράδεκτα προκλητική συμπεριφορά της Διοίκησης της Επιχείρησης που διέταξε και επέβαλε την απαγόρευση φωτογραφικού στιγμιότυπου σε συνάντηση του Προεδρείου με τον Διευθυντή της Μονάδας. Αναίτια, αδικαιολόγητα και χωρίς καμία νόηση του όλου πράγματος.

Η Διοίκηση των Αθηνών θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα πως να αντιμετωπίζει ένα σωματείο που έχει συμβάλει τα μέγιστα για την επιχείρηση, τους εργαζόμενους και τους Έλληνες πολίτες.

Εκ του γεγονότος ορμώμενοι, οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάτι κάνουμε καλά (και υποσχόμαστε πως θα το κάνουμε ακόμα καλύτερα) και αυτό …ενοχλεί.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!