ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Black Friday ώστε να αποτραπεί το Black μέλλον του τόπου, πνίγηκε στα χημικά

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Black Friday ώστε να αποτραπεί το Black μέλλον του τόπου, πνίγηκε στα χημικά

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Black Friday ώστε να αποτραπεί το Black μέλλον του τόπου, πνίγηκε στα χημικά

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αντιλαμβάνονται όλοι την σπουδαιότητα της έλευσης του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας τόσο από άποψη ουσίας όσο και από άποψη «ασφάλειας».

Το να «απομονώνονται» όμως οι συμμετέχοντες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα 5 χιλιόμετρα από τον Πρωθυπουργό, αποτελεί προσβολή προς το σύνολο των διαμαρτυρηθέντων και κατά επέκταση της κοινωνίας που άδραξε την ευκαιρία, ώστε να μεταφέρει στον κ. Μητσοτάκη τους προβληματισμούς και την ανησυχία για το μέλλον της περιοχής.

Ο υπερβάλλον ζήλος των ομάδων καταστολής (που προφανώς εκτελούσαν εντολές) που απάντησαν στη παρουσία των συμμετεχόντων με χημικά, δεν τιμά κανέναν και είναι καταδικαστέα από όλες τις πλευρές.

Είναι λυπηρό που έλευση του Πρωθυπουργού στην περιοχή έκανε μία ειρηνική και καθόλα δίκαιη διαμαρτυρία να μοιάζει «τρομοκρατική ενέργεια», καθιστώντας την σημερινή ημέρα μια επί της ουσίας Black Friday που θα μείνει στην ιστορία.  

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Black Friday ώστε να αποτραπεί το Black μέλλον του τόπου, πνίγηκε στα χημικά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Black Friday ώστε να αποτραπεί το Black μέλλον του τόπου, πνίγηκε στα χημικά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Black Friday ώστε να αποτραπεί το Black μέλλον του τόπου, πνίγηκε στα χημικά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Black Friday ώστε να αποτραπεί το Black μέλλον του τόπου, πνίγηκε στα χημικά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Black Friday ώστε να αποτραπεί το Black μέλλον του τόπου, πνίγηκε στα χημικά

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!