Στο εδώλιο ξανά γνωστός μουσικός για την αποπλάνηση 6χρονης

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Στο εδώλιο ξανά γνωστός μουσικός για την αποπλάνηση 6χρονης

Στο εδώλιο ξανά γνωστός μουσικός για την αποπλάνηση 6χρονης

Ο 70χρονος μουσικός είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2019 για αποπλάνηση ανηλίκου και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας θα καθίσει σήμερα ο γνωστός μουσικός που είχε συνεργαστεί με το συγκρότημα Πυξ Λαξ για αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού.

Ο 70χρονος μουσικός είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2019 για αποπλάνηση ανηλίκου και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Μετά την έφεση που άσκησε αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα.

Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από το 2011 σε παραθεριστική περιοχή της ανατολικής Αττικής. Το σπίτι της οικογένειας της ανήλικης, βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το εξοχικό του μουσικού, ο οποίος θεωρείτο από τους γείτονες πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Μάλιστα, οι γείτονες άφηναν τα παιδάκια τους να παίζουν έξω από το σπίτι του, καθώς ο ίδιος τους έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όμως, το Μάιο του 2013 ένα ζευγάρι γειτόνων απαγόρευσε στο παιδί του να πηγαίνει στο σπίτι του 60χρονου τότε μουσικού. Αυτή η απόφαση προβλημάτισε τη μητέρα της 6χρονης, που αποφάσισε να διερευνήσει τους λόγους πίσω από την απόφαση των γειτόνων της. Δυστυχώς, το κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα του ότι «κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι του, τού έβαζε παιδικές ταινίες και βιντεοκλίπ, και όσο αυτό παρακολουθούσε εκείνος τη θώπευε, ενώ άλλες φορές έβαζε το χέρι του κοριτσιού στα γεννητικά του όργανα».

Αμέσως η οικογένεια απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου η 6χρονη εξετάστηκε από εξειδικευμένη πραγματογνώμονα αξιωματικό και περιέγραψε όσα συνέβαιναν στο σπίτι του ντράμερ. Αρχικά εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα τον Μάρτιο του 2017, το οποίο έβρισκε ανεπαρκείς τις ενδείξεις για όσα είχαν καταγγελθεί, αλλά ο εισαγγελέας Εφετών, αξιολογώντας ως ελλιπώς αιτιολογημένο το βούλευμα, άσκησε έφεση, η οποία οδήγησε σε παραπομπή του μουσικού τον Αύγουστο του 2017 και στη συνέχεια σε πρωτόδικη καταδίκη του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!