Έστειλε τελικά ο Σκλαβενίτης το βανάκι με τα τρόφιμα στην 70χρονη; -Διαψεύδεται η είδηση

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Έστειλε τελικά ο Σκλαβενίτης το βανάκι με τα τρόφιμα στην 70χρονη; -Διαψεύδεται η είδηση

Έστειλε τελικά ο Σκλαβενίτης το βανάκι με τα τρόφιμα στην 70χρονη; -Διαψεύδεται η είδηση

Το σάιτ που ανέδειξε το θέμα και προκάλεσε τόση αντίδραση στο twitter όσο αφορά την υποτιθέμενη δωρεά τροφίμων από τον Σκλαβενίτη στην 70χρονη γυναίκα η οποία υπέστη απόπειρα νομικής δίωξης από την πολυεθνική αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl, αναδιπλώνεται και παρουσιάζει πληροφορίες από το περιβάλλον της επιχείρησης που διαψεύδουν το γεγονός.

Τι ανέφερε το σάιτ αναλυτικά:

Σε συνέχεια του άρθρου μας , αναφορικά με την εταιρία Σκλαβενίτης που “έστειλε” βανάκι με τρόφιμα στην 70χρονη στην οποία ασκήθηκε μήνυση λόγω κλοπής τροφίμων από άλλη αλυσίδα super market, θα θέλαμε να προχωρήσουμε σε διάψευσή του.

Έγκυρες πηγές πολύ κοντά στην επιχείρηση ήρθαν σε επαφή μαζί μας και αρ’ όλο που τους τιμά το γεγονός πως θεωρήσαμε δεδομένο ότι θα είχαν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, οι ίδιοι δεν θέλουν να καρπωθούν τη δημοσιότητα μιας ενέργειας την οποία δεν έχουν κάνει.

Από το πρωί η είδηση αναπαράγεται από έγκυρους δημοσιογράφους και ακτιβιστές οπότε σε συνδυασμό με τη φιλάνθρωπη δράση της εταιρίας Σκλαβενίτης θεωρήσαμε δεδομένο ότι είναι έγκυρη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!