Παρακολουθήσεις χωρίς τελειωμό και ανακρίσεις μέσα στη νύχτα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Παρακολουθήσεις χωρίς τελειωμό και ανακρίσεις μέσα στη νύχτα
Ουδείς εκ της κυβερνήσεως γνωρίζει τι αλλά στοιχεία θα δουν το φως της δημοσιότητας για τις υποκλοπές.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών μέρα με τη μέρα προσλαμβάνει απρόβλεπτες διαστάσεις. Η λίστα των παράνομων επισυνδέσεων τελειωμό δεν έχει. Αυτό το Σαββατοκύριακο το «Documento» αποκαλύπτει καινούργια ονόματα μεταξύ των οποίων τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., την εισαγγελέα της ΕΥΠ, την υπουργό Παιδείας, τον Ανδρέα Λοβέρδο, το ζεύγος Μυλωνάκη.

Η Δικαιοσύνη έχει μπει για τα καλά στην υπόθεση και οι εισαγγελείς λαμβάνουν καταθέσεις ακόμη και εκτός ωραρίου. Όπως χτες, Παρασκευή απόγευμα, ο εισαγγελέας Σπυρόπουλος έλαβε κατάθεση από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο του «Βήματος», η οποία δεν είχε διαρρεύσει και το γκουβέρνο πιάστηκε στον ύπνο! Η συγκεκριμένη κατάθεση ίσως σταθεί η αφορμή για περαιτέρω απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Μητσοτάκης για να διασωθεί πολιτικά είναι έτοιμος να θυσιάσει εκτελεστικούς ακόμη και τον ανιψιό του.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη πλέει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ενώ μπροστά της ορθώνονται πελώρια κύματα έτοιμα να την καταπνίξουν. Κοινώς, ουδείς εκ της κυβερνήσεως γνωρίζει τι αλλά στοιχεία θα δουν το φως της δημοσιότητας. Ούτε γνωρίζει αν οι επόμενες αποκαλύψεις θα περιοριστούν μόνο σε ονόματα ή και σε προϊόντα υποκλοπών όπως συνομιλίες υπουργών που αποδεικνύουν χρηματισμό;

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πλησιάζει η ώρα που εκ των πραγμάτων ο Μητσοτάκης θα κληθεί να απαντήσει γιατί η κυβέρνησή του τα έκανε όλα αυτά; Και θα απαντήσει ο ίδιος και όχι διά αντιπροσώπου ή ανιψιού.

Δ. Β.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!