Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μετά τα αγριογούρουνα, φίδια έκαναν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη

Μετά τα αγριογούρουνα, φίδια έκαναν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μετά τα αγριογούρουνα, φίδια έκαναν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη

Μετά τα αγριογούρουνα, φίδια έκαναν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το typosthes.gr, τρία περιστατικά εμφάνισης φιδιών σημειώθηκαν στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Φίδια έκαναν την εμφάνισή τους και στην περιοχή της Θέρμης και τη Σταυρούπολη.

Ο Ηλίας Στραχίνης, βιολόγος και μέλος της Ελληνικής ερπετολογικής εταιρείας, απομάκρυνε μία οχιά από σπίτι στη Σταυρούπολη. Το φίδι μεταφέρθηκε σε κατάλληλο βιότοπο. Πριν από λίγες ημέρες, εθελοντές από την οργάνωση “άγρια ζωή” κλήθηκαν να απομακρύνουν φίδια και από σπίτια στο Πανόραμα.

Στην Ελλάδα, από τα περίπου 70 είδη φιδιών που μπορεί να συναντήσει κανείς, μόνο επτά φέρουν δηλητήριο, ενώ, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η θνησιμότητα στη χώρα μας έχει σχεδόν εκμηδενιστεί εδώ και μερικές δεκαετίες. Στην Ελλάδα, κάθε χρόνο, μέχρι και 200 περίπου άτομα πέφτουν θύματα δαγκώματος οχιάς. Τα μοιραία περιστατικά είναι περίπου 1 στα 500.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida