Καλάθι του νοικοκυριού: Πώς θα βλέπουμε προϊόντα και τιμές στο e- Καταναλωτής

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Καλάθι του νοικοκυριού: Πώς θα βλέπουμε προϊόντα και τιμές στο e- Καταναλωτής

Πρεμιέρα κάνει αύριο, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου το «καλάθι του νοικοκυριού» με τα 51 προϊόντα από τα οποία θα μπορούν να επιλέξουν οι καταναλωτές για τις αγορές τους.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα προϊόντα και τις τιμές μέσω της εφαρμογής e- Καταναλωτής, η οποία, σύμφωνα με το OPEN, θα αναγράφει τη σήμανση «καλάθι του νοικοκυριού».

Στην εν λόγω εφαρμογή θα μπορεί κάποιος να δει τα προϊόντα του κάθε σούπερ μάρκετ ξεχωριστά που συμμετέχει στο καλάθι του νοικοκυριού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Βγάζει τις τιμές από όλα τα σούπερ μάρκετ για κάθε προϊόν και μπορεί κάποιος να κάνει σύγκριση τιμών ανά προϊόν για κάθε αλυσίδα ξεχωριστά. Μπορεί όμως, να δημιουργήσει το δικό του «καλάθι», για παράδειγμα με 10 προϊόντα από τα 51 που θα ενταχθούν και να υπολογίσει τη συνολική τιμή και πού είναι πιο φθηνά για να πάει να ψωνίσει.

Για το καλάθι του νοικοκυριού υπάρχει μια δέσμευση από τις αλυσίδες, σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Warply,  Γιάννη Δοξαρά ότι θα εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «θα κάνουμε κλικ πάνω σε μια αλυσίδα και θα βλέπουμε το καλάθι του νοικοκυριού με τα προϊόντα που έχει εντάξει», ενώ πρόσθεσε ότι «ο καταναλωτής μπορεί να ψάξει την τιμή είτε γράφοντας το προϊόν ή με τη μάρκα».

Σημειώνεται ότι στην πλατφόρμα e- Καταναλωτής έως σήμερα μπορούσε κάποιος να αναζητήσει τις τιμές σε περισσότερα από 1.000 προϊόντα που ανανεώνουν καθημερινά τα σούπερ μάρκετ. Στέλνουν τιμές για 1.000 τυποποιημένα προϊόντα και για 200 χύμα και νωπά.

Καθημερινά περίπου 60.000 χρήστες επισκέπτονται την πλατφόρμα είτε μέσω του mobile app ή μέσω του web app για να ενημερωθούν και φτιάχνουν το δικό τους καλάθι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!