Φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών: Τι αλλάζει στη λειτουργία τους

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών: Τι αλλάζει στη λειτουργία τους

Φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών: Τι αλλάζει στη λειτουργία τους

Νέα δεδομένα στη λειτουργία φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών.

Όπως αναφέρεται στην τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο «Δουλειές Ξανά: Αναδιοργάνωση Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, αναβάθμιση δεξιοτήτων εργατικού δυναμικού και διάγνωσης των αναγκών εργασίας και άλλες διατάξεις» δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας και απασχόλησης προσωπικού φροντιστηρίων την ημέρα Κυριακή και κατά τις ημέρες αργίας.

Αναλυτικά, στην τροπολογία επισημαίνονται τα εξής:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ορίζεται ότι δύνανται, κατόπιν σχετικής άδειας από την Επιθεώρηση Εργασίας, να εξαιρούνται των διατάξεων του β.δ. 748/1966 περί υποχρεωτικής ανάπαυσης κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας και να επιτρέπεται η λειτουργία και η απασχόληση του προσωπικού, κατά τις άνω ημέρες, των πάσης φύσεως φροντιστηρίων ή κέντρων ξένων γλωσσών, ειδικώς σε περιπτώσεις διεξαγωγής διαγωνισμάτων ή εξετάσεων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!