Για προσχεδιασμένη μέχρι το τέλος επίθεση με ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος όλων των θυμάτων έκανε λόγο η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα, καθώς σήμερα 6/6 είναι η ώρα της πρότασής της για τους κατηγορούμενους στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Σε ό,τι αφορά τους 12, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η κ. Κλιάμπα είπε ότι δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι καλά παιδιά, διότι, όπως είπε, τα καλά παιδιά δεν κρατούν όπλα, δεν είναι αρματωμένα σαν αστακοί, αντίθετα, οι πέντε νέοι δεν είχαν τίποτα επάνω τους παρά μόνο ένα αναψυκτικό.

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Η αγόρευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 2 Ιουνίου, αλλά η Εισαγγελέας της έδρας είχε γνωστοποιήσει προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης και τους παριστάμενους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμη. Είχε προαναγγείλει δε ότι η αγόρευσή της θα διαρκέσει 10 ώρες κι ότι θα είναι γραπτή, 400 σελίδες, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο.

Αυτή την ώρα μέλη του Ερασιτέχνη Άρη, το προσωπικό, οι προπονητές και αθλητές, είναι συγκεντρωμένα έξω από τα δικαστήρια, γι’ αυτό και τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά από τις 09:00 ως τις 12:00.