Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας!

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
 Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας!

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην τοπική Κοινότητα Εμπορίου αναβίωσε με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, πολύ χορό και χαρούμενη διάθεση στο πρώτο καρναβάλι της νέας χρονιάς.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Το έθιμο των Γκέγκηδων και των Εσκαρήδων στο Εμπόριο Εορδαίας!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!