Τα Αρχαία Ελληνικά στη Μέση Εκπαίδευση. Σεμινάριο στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τα Αρχαία Ελληνικά στη Μέση Εκπαίδευση. Σεμινάριο στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Αρχαία Ελληνικά στη Μέση Εκπαίδευση.

Σεμινάριο στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 έχουν τη χαρά να φιλοξενούν τον αναπληρωτή καθηγητή του Α.Π.Θ., κ. Ευάγγελο Αλεξίου, σε μια ημέρα αφιερωμένη στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στη Μέση Εκπαίδευση. Ο κ. Αλεξίου κατά την 4η και 5η διδακτική ώρα (11-12.20) θα μιλήσει με τους μαθητές του σχολείου με θέμα «Τα παρεξηγημένα Αρχαία Ελληνικά στη Μέση Εκπαίδευση». Οι γονείς που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση με τους μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σεμινάριο προς τους φιλολόγους.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας προσκαλούν τους φιλολόγους της περιοχής να παρακολουθήσουν το σεμινάριο του κ. Ευάγγελου Αλεξίου, αναπληρωτή καθηγητή της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Α.Π.Θ., με θέμα «Εμείς οι φιλόλογοι και τα Αρχαία Ελληνικά» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 κατά τις ώρες 12.30-14.00 στη βιβλιοθήκη του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας. Στο σεμινάριο θα τεθούν επίκαιρα ερωτήματα για μια σύγχρονη προσέγγιση και διδασκαλία του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών και θα παρουσιαστούν συγκεκριμένα διδακτικά παραδείγματα.

 

Η Πρόεδρος                                         Η Πρόεδρος                                     Ο Δ/ντής

του Συλλόγου Γονέων              του Συνδέσμου Φιλολόγων              του Μουσικού Σχολείου

 

Ζιάμπα Βασιλική                    Δρ Δέσποινα Παπαδοπούλου                            Γεώργιος Μαμάτσιος

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!