Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες)

Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες)

 

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την εκατονταετηρίδα από την καταστροφή της Σμύρνης το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας παρουσίασε την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στις 8:30μ.μ., στο ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ RESORT στην πόλη της  Πτολεμαΐδας, το καλλιτεχνικό δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ»!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μέσα στο ευφρόσυνο κλίμα του Πεντηκοσταρίου, η ακριτική μας μητρόπολη διοργάνωσε ένα Ορατόριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με  συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Εορδαίας. Ένα πρωτότυπο μουσικό “ταξίδι” από την Κωνσταντινούπολη στον Πόντο, την Μικρά Ασία, την Σμύρνη, την Καππαδοκία και την Ανατολική Θράκη, «παντρεμένο» με αφήγηση, εικόνα και βίντεο δίνοντας την μία εννιαία όψη του Ελληνισμού!

Το Ορατόριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, οι πανοσ. Αρχιμ. Νικηφόρος Μανάδης, Πρωτοσύγκελλος, Σεβαστιανός Τοπάλης, Αυγουστίνος Αυξωνίδης και Ιωαννίκιος Αθανασιάδης, Αρχιερατικοί Επίτροποι Αμυνταίου, Εορδαίας και Πρεσπών αντίστοιχα, η κ. Παρασκευή Βρυζίδου, Βουλευτής Ν. Κοζάνης, η κ. Ιφιγένεια Στεργιούλα, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών, ο κ. Νικόλαος Φουρκιώτης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Εορδαίας, ο κ. Ισαάκ Νικολαΐδης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας, ο κ. Δημήτρης Καρακασίδης, Πρόεδρος Δ.Ε.Τ.Η.Π., η κ. Χρύσα Κοκκίνου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, ο κ. Σπύρος Τάσιου, Διοικητής της Τροχαίας Πτολεμαΐδας, πολλοί ιερείς και λαϊκοί. Το μουσικό αυτό «ταξίδι» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία προσελκύοντας πλήθος κόσμου, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον Ελληνισμό από την Άλωση της Πόλης το 1453 μέχρι και την καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στους Διευθυντές και τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας.

Την Γενική Επίβλεψη και τον Συντονισμό είχε ο πανοσ. Αρχιμ. Θεωνάς Αθανασιάδης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Υπεύθυνος Νεότητας της Μητρόπολής μας.

 

ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ … ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες)

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες)

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες)

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» παρουσίασε το δρώμενο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟ» (βίντεο -φωτογραφίες)

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!