Πτολεμαΐδα: Την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (φωτογραφίες)

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (φωτογραφίες)

Η εκδήλωση  του συλλόγου  Διαβητικών Ν. Κοζάνης (ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ) πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Κυριακής 26 /2/ , στο καφέ ‘Floka’ (στο πολύκεντρο Πτολεμαΐδας.)

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (φωτογραφίες)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!