Πτολεμαΐδα: ”SOLD OUT” η θεατρική παράσταση ένεκα – ZENECA (βίντεο)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: ''SOLD OUT'' η θεατρική παράσταση ένεκα – ZENECA (βίντεο)

Δεν έπεφτε καρφίτσα στην θεατρική παράσταση του Δημήτρη Πιπερίδη,  ένεκα – ZENECA που φιλοξενεί ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας.

Η πρώτη παράσταση δόθηκε στις 17:30  σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, ενώ επίσης θα ακολουθήσει η δεύτερη, στις 20.30, στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Συλλόγου ,υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Κωνσταντίνου, στην οποία παίζουν οι: Τάκης Βαμβακίδης, Αλέξης Παρχαρίδης και Τίσσα Βασιλάκη.

Η Μουσική είναι του Κώστα Αγέρη, το Σκηνικό και τα κοστούμια του Βασίλειου Κωστέτσου και η χορογραφία της Μαρίας Βαρσαμά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Δείτε τα βίντεο του eordaialive.com…

 

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: ''SOLD OUT'' η θεατρική παράσταση ένεκα – ZENECA (βίντεο)

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: ''SOLD OUT'' η θεατρική παράσταση ένεκα – ZENECA (βίντεο)   Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: ''SOLD OUT'' η θεατρική παράσταση ένεκα – ZENECA (βίντεο)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!