Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα!

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα!
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την “Πολύτεκνη Μητέρα” στα γραφεία του συλλόγου μας με Δώρα και κεράσματα,δίνοντας έμφαση στο ρόλο της οικογένειας που αποτελεί πηγή χαράς για κάθε άνθρωπο.
🔝Η οικογένεια είναι η πηγή της χαράς για κάθε άνθρωπο!
👉Χρέος της πολιτείας είναι να στηρίζει τη μητρότητα και να διαμορφώνει τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες ώστε να εξασφαλιστούν οι συνθήκες για την συμμετοχή των νέων γυναικών στο δημόσιο στίβο χωρίς να παραγκωνίζεται η οικογένεια τους.
Μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για την αύξηση της γονιμότητας και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
❣️Ας ξανακάνουμε την οικογένεια στόχο ζωής ,για κάθε νέο άνθρωπο και θεμέλιο για την κοινωνία.
🙏 Ευχαριστούμε όλες τις” Υπέροχες”μικρές και μεγάλες μητέρες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
🙏Ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ
“τους χορηγούς μας που ακόμη μια φορά βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας.
*Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης”
*ΑΒ Βασιλόπουλος
*Iidl Hellas
*SUPER MARKET “ΠΤΟΛΕΜΑΙΣ ΕΠΕ”
*Ζαχαροπλαστείο “Σιδηρόπουλος”και ιδιαίτερα την Άρτεμη και Μαρία για την επιμέλεια του ντεκόρ.
*Ζαχαροπλαστείο”Μon Amour” την Νεκταρία και τον Βαγγέλη.
*Φούρνος “Άρτος” την Παρασκευή Καλαϊτζιδου.
🙏 Ευχαριστούμε θερμά
*Κυριακή Σπυροπούλου Κηπουρίδου
Μαιευτήρα _Χειρούργο Γυναικολόγο ,για την χορηγία Τεστ Παπ
*Το ΚΔΑΠ “Αρλεκίνος ” για τις υπέροχες κάρτες ευχών για τις μητέρες.
*Την συγγραφέα Marina Gioti ,με τα μηνύματα αγάπης μέσα από τα βιβλία της “Μια καρδιά/Μια στιγμή.
🙏 Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ που πάντα είναι κοντά μας και στηρίζουν επικοινωνιακά τις εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του συλλόγου μας.
*Την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υπ.Βουλευτής Ν.Κοζάνης κ.Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς ❣️ για την παρουσία σας .
Το Δ.Σ του συλλόγου.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα!
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας τίμησε την Πολύτεκνη Μητέρα!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...