Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στην Κοινότητα Πετρών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του Εκθετηρίου Μακεδονικών Αγώνων του Δημοτικού Σχολείου Πετρών όπου και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο «Τω Αγνώστω Μακεδονομάχω» .

 

Παρόντες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πετρών  Γρηγόρης Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος-Αυστραλίας Μιχαήλ Χρυσανθόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολίτες του Δήμου Αμυνταίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Ηλίας Μογλενίδης, Υποψήφιος Διδάκτωρ Τομέα Ιστορίας Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αμυνταίου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πετρών και τον Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος-Αυστραλίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την Μακεδονία και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Δήμος Αμυνταίου τίμησε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!